• Tel:+86 18021194119
  • E-mail:contact@gfencing.com
  • Adres:Chengtie Industrial Zone Yongtai Road Huishan District Wuxi city,China
Huis>>Latest NewsLatest News

Canada's schermen Teams behaalde drie medailles daartoe de Senior Pan Am schermen Championships vrijdag (24 April).

2015-04-30

deze kampioenschappen zijn een belangrijke gebeurtenis in de Olympische kwalificatie proces voor Rio en teams die uiteindelijk in aanmerking komen, toegang in individueel en team gebeurtenissen op de spelen krijgen.

was eerst tot vrouwen degen en Canada's team bestond uit Joanna Guy (Mississauga, ON), Malinka Hoppe Montanaro (Montreal), Alexis Rudkovska (Toronto) en Leonora Mackinnon een Canadees die woont in Engeland en was vers van haar bronzen medaille te winnen in individuele vrouwen degen.

het team was weg naar een goede start, won hun eerste bout tegen Peru . Volgende zij geconfronteerd Argentinië in de kwart-finale, een top team dat heeft hen versloeg de laatste drie keer die ze tegenover elkaar stonden. Niet deze dag echter als Canada kwam op de top. Canada geconfronteerd de VS in de halve finales en verloren 45-28 en helaas verloren Cuba voor de bronzen medaille om te eindigen in de 4e plaats.

Canada de mannen floret Team, zilveren kampioenen op de 2014 Senior Pan Am kampioenschappen werden tot volgende. Het team van Anthony Prymack ( Montreal ), Maximilien Van Haaster ( Montreal ) Eli Schenkel ( Jamaica , NY) en Etienne Lalonde-Turbide ( Montreal ) kwam sterk, winnen van hun wedstrijd tegen Venezuela 45-37 te schuiven naar de halve finales. Ze vervolgens geconfronteerd Brazilië en verloor een hartenbreker 45-40. Het team Mexico voor brons geconfronteerd en won overtuigend, 45-26.

Canada's vrouwen sabel team, een jonge groep samengesteld uit Gabriella Page (Blainville, QC), Frederic Chevarie (Sainte-Julie, QC), Marissa Ponich (Edmonton), en Meredith Giroux (Hamilton, ON), net buiten het podium op de vierde plaats eindigde. Ze versloeg Cuba 45-38 te schuiven naar de halve finale waar ze verloor van Mexico 45-33. Ze vervolgens verloor van een hartenbreker 45-39 Venezuela in het uiteindelijke brons.

Canada is mannen degen team van Vincent Pelletier ( Quebec ), Hugues Boisvert-Simard ( Quebec ), Jean Lelion ( Montreal ) en Leland Guillemin ( Saskatoon (Engels) , SK ), won zilver in 2014, maar eindigde op een teleurstellende zesde plaats.

Canada afgewerkt in de team competitie op een hoge noot met twee zilveren medailles, een in vrouwen floret en de andere in mannen sabel.

Representing Canada in vrouwen floret waren Eleanor Harvey ( Hamilton , ON ), Kelleigh Ryan ( Ottawa ), Alanna Goldie ( Calgary ) en Shannon Comerford ( Saskatoon (Engels) , SK ). Het team begon sterk, verslaan Chili 45 -18 in hun eerste bout. Volgende zij geconfronteerd Brazilië in de kwart-finale wedstrijd en won met 45-36 te sturen naar de finale. Ze omheind de VS voor goud maar verloor 41-30 te nemen zilver.

Canada is mannen sabel Team had een soortgelijke dag. Het team van Joseph Polossifakis ( Laval , QC ), Remi Bedard-Couture ( Montreal ), Shaul Gordon ( Richmond , BC ) en Mark Peros ( Toronto ) breezed voor de finale met overtuigende overwinningen tegen Puerto Rico (45-25) en Venezuela (45-26). Canada geconfronteerd de VS in de laatste en gevochten tot het einde, 45-37 te nemen verliezen zilver.

Canada laat de Senior Pan Am schermen kampioenschappen met vijf medailles – drie zilver en twee brons, waaronder twee in individu in mannen en vrouwen degen en drie in teamgebeurtenissen voor mannen floret, vrouwen floret en mannen sabel. Canada had ook twee teams gewoon afmaken op het podium in 4e plaats, en tien atleten voltooien top acht in persoon.